Uzay istasyonu kamerasında sır görüntü (Video)

NASA canlı yayını sırasında ortaya çıkan gizemli cismin ne olduğu tartışılıyor.

Popüler video paylaşım sitesi YouTube’a geçtiğimiz günlerde yüklenen bir klip, komplo teorisyenlerini heyecanlandırdı. Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki kameraya yansıyan dev cismin bir tanımlanamayan uçan obje (UFO) olduğu iddia edildi.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, 2 Mart’ta ‘Streetcap1’ kullanıcısı tarafından yüklenen görüntünün Dünya ufkundaki büyük bir UFO’ya ait olduğu öne sürülüyor. Görüntüyü yükleyen YouTube kullanıcısı, canlı yayın sırasında NASA’nın ışığı “karartarak” cismin görülmesini engellediğini belirtti. UFO’nun uzay istasyonundan yüzlerce kilometre uzaklıkta bir ‘ana gemi’ olduğu ileri sürüldü.

Klibi yorumlayan bazı kullanıcılar, söz konusu cismin, istasyon camlarında meydana gelen bir yansıma olabileceğini ifade ediyor. UFO teorisyenleri ise Uluslararası Uzay İstasyonu kameraları tarafından birçok benzer cismin kaydedildiğini, NASA’nın düşük kalitedeki görüntüleri halka açık şekilde yayınladığını, yüksek çözünürlüklü görüntüleri ise kendilerine sakladığını iddia ediyor. NASA’dan şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.


(Bilimpro.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden ve yazarın adı belirtilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı ve izinsiz kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz)

“Uzay istasyonu kamerasında sır görüntü (Video)” için bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir